Barion Pixel
A webshop termékek feltöltés alatt vannak, ha valamit nem találsz írj nekünk bátran!

Termékkategóriák

Kosár

Alkatrész

Bicikli alkatrész – Mire van szükségem?

Bicikli alkatrész – Biciklizek.hu

Egy átlag kerékpáros életében szinte biztosra vehető, hogy találkozott már meghibásodott alkatrésszel vagy időként cserét igénylő kiegészítő elemekkel. A Biciklizek.hu összegyűjtötte nektek az összes olyan bicikli alkatrészt, amire csak szükségetek lehet.

Találtok nálunk külső és belső gumikat, minden méretű és típusú kerékpárra, igyekszünk a legjobb minőséggel szolgálni ha már egyébként is kopó eszköz.

A kerékpár fékkarokból és hajtó karokból is akad bőven választék, de jól nézzétek meg mivel szerelitek fel a bringátokat, hogy a legbiztonságosabban tudjatok közlekedni.

A kerékpáros egyik legfőbb kényelmi szempontja a nyereg típusa. Nyergeinket direkt úgy válogattuk össze, hogy minden kerékpár stílust képviselő megtalálja az igényének megfelelő darabot.

A pedálok is többfajta anyagból sorakoznak a kategóriáink között, igény szerint több méretben és típusban kaphatóak.

1–12 termék, összesen 53 db

  • Helytartó
  • Helytartó
  • Helytartó
  • Helytartó
  • Helytartó
  • Helytartó

Amire érdemes odafigyelni

Mielőtt nekivágnál az utak meghódításának: Ismerd meg a KRESZ-t, a biciklid legyen útra kész műszaki állapotban. Ha esetleg hirtelen kell fékezni, akkor ne okozzon problémát a megállás. Győződj meg róla, hogy biztonságosan tudsz közlekedni és minden általad ismert lehetőséget végig ellenőriztél, amivel elkerülheted a bajt. Fokozottan felhívjuk a figyelmet a biztonságos közlekedésre és a többi közlekedőre is oda kell figyelned. Mutass példát és legyél jól látható, legyen meg minden kiegészítőd a bringádra, közlekedj biztonságosan.

Pár kiegészítő amire biztosan szükséged lesz a KRESZ-t figyelembe véve: első és hátsó lámpa (ez elhelyezhető a kerékpáros testén is), első és hátsó prizma, az első keréken két darab sárga küllőprizma (ezt kiválthatja a külső gumin lévő reflexcsík), csengő, két egymástól független fék.

Válogass kedved és szerezz be minden kiegészítőt, amire csak szükséged lehet!

Ha érdekelnek izgalmas tartalmak a biciklizéssel kapcsolatban és szeretnél érdekességeket vagy hasznos tippeket kapni, akkor mindenképpen tekints meg blog szekciónkat és böngéssz a havonta frissülő tartalmak között.

Ha szeretnél extra tartalmakat és egyedülálló kedvezményeket, akkor csatlakozz klubunkhoz és élvezd ami a tagsággal jár.

preloader