Barion Pixel
A webshop termékek feltöltés alatt vannak, ha valamit nem találsz írj nekünk bátran!

Termékkategóriák

Kosár

Kiegészítő

Ebben kategóriában a bicikli kiegészítő termékek széles választékát találod meg. Vannak itt markolatok, kerékpár lámpák, táskák, prizmák és szerszámok is. A kiegészítő termékek segítségével komfortosabbá tudod tenni a kerékpározás élményét.

1–12 termék, összesen 60 db

  • velotech-2led-elemes-feher-szilikon-kerekpar-villogo-szett
  • kerekpar-sarvedo-velotech-fekete-u-26-58-mm
  • kerekpar-sarvedo-fekete-velotech-u-28-48-mm
  • kerekpar-elso-lampa-velotech-3w-led

Amire érdemes odafigyelni

Mielőtt nekivágnál az utak meghódításának: Ismerd meg a KRESZ-t, a biciklid legyen útra kész műszaki állapotban. Ha esetleg hirtelen kell fékezni, akkor ne okozzon problémát a megállás. Győződj meg róla, hogy biztonságosan tudsz közlekedni és minden általad ismert lehetőséget végig ellenőriztél, amivel elkerülheted a bajt. Fokozottan felhívjuk a figyelmet a biztonságos közlekedésre és a többi közlekedőre is oda kell figyelned. Mutass példát és legyél jól látható, legyen meg minden kiegészítőd a bringádra, közlekedj biztonságosan.

Pár kiegészítő amire biztosan szükséged lesz a KRESZ-t figyelembe véve: első és hátsó lámpa (ez elhelyezhető a kerékpáros testén is), első és hátsó prizma, az első keréken két darab sárga küllőprizma (ezt kiválthatja a külső gumin lévő reflexcsík), csengő, két egymástól független fék.

Válogass kedved és szerezz be minden kiegészítőt, amire csak szükséged lehet!

Ha érdekelnek izgalmas tartalmak a biciklizéssel kapcsolatban és szeretnél érdekességeket vagy hasznos tippeket kapni, akkor mindenképpen tekints meg blog szekciónkat és böngéssz a havonta frissülő tartalmak között.

Ha szeretnél extra tartalmakat és egyedülálló kedvezményeket, akkor csatlakozz klubunkhoz és élvezd ami a tagsággal jár.

preloader